Dakinspectie Maastricht

Wij inspecteren uw dak!

Wij staan voor u klaar!

Dakinspectie Maastricht

Dakinspectie Maastricht? Vermoedt u dat uw dak is beschadigd door een hevige storm of andere weersomstandigheden? Wellicht heeft u last van een lekkage of begint er schimmel te groeien op uw plafond. Na zo’n storm voelt u zich mogelijk niet meer veilig onder uw eigen dak.
We begrijpen maar al te goed dat u twijfels heeft over de betrouwbaarheid van uw dak. Niemand wil immers met een onveilig gevoel in huis verblijven. Daarom raden we u aan om een professionele dakinspectie te laten uitvoeren.

Bij ons staan we voor u klaar. We hebben al duizenden dakinspecties uitgevoerd en onze vakmensen hebben meer dan dertig jaar ervaring in het inspecteren, repareren en renoveren van daken!

Als u twijfels heeft over de staat van uw dak, is het verstandig om snel een dakinspectie te laten uitvoeren. Hiermee voorkomt u dat eventuele problemen zich verder ontwikkelen.

Voorkomen is beter dan genezen. Bescherm uw dak tegen schade en laat een grondige dakinspectie uitvoeren. Tijdens de inspectie brengen we de huidige staat van uw dak in kaart. Vaak kunnen kleine reparaties direct worden uitgevoerd. Zo kunt u weer met een gerust hart in uw huis verblijven.

Als u geen inspectie laat uitvoeren, kunnen er problemen ontstaan aan uw dak. Denk aan lekkages en schimmelvorming op uw plafond. Ook kan de dakconstructie aangetast raken, waardoor stucwerk, verf en behang loslaten of opbollen.

Heeft uw dak schade opgelopen door een zware storm of overweegt u een dakvervanging? Wacht dan niet langer en laat een professionele dakinspectie Maastricht uitvoeren. Maak vandaag nog snel een afspraak via 043 204 28 34.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakinspectie Maastricht

Services

Dakdekker Maastricht

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

043 204 28 34

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Maastricht. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Maastricht. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Maastricht

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Waarom

Waarom een dakinspectie?

Voorkom frustrerende situaties en buitensporige uitgaven door regelmatige en grondige inspecties van uw dak!

Het tijdig laten controleren van uw dak is essentieel om problemen in een vroeg stadium te ontdekken en te verhelpen, en zo kostbare schade te voorkomen. Het oude adagium is waar: voorkomen is beter dan genezen.

Tijdens een dakinspectie wordt uw dak van top tot teen onder de loep genomen. Onze deskundige dakdekkers inspecteren diverse factoren zoals de staat van de dakbedekking, de afwatering, en de aanwezigheid van eventuele begroeiing, om er maar een paar te noemen.

Dankzij een inspectie kunnen opkomende problemen tijdig worden waargenomen. Denk aan kleine scheurtjes of loszittende dakbekleding. Door deze issues vroegtijdig aan te pakken, vermijdt u lekkages en andere ernstige dakproblemen. Hierdoor bespaart u niet alleen een hoop ongemak, maar ook de hoge kosten die dergelijke problemen met zich meebrengen.

Het periodiek controleren van uw dak draagt ook bij aan het verlengen van de levensduur. Elk type dakbedekking heeft een specifieke levensduur, en door regelmatige inspecties kunt u onnodige schade en storingen aan uw dak voorkomen.

Bent u klaar om uw dak te laten controleren door ervaren dakdekkers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakdekker Maastricht! U kunt ons bereiken op 043 204 28 34. We staan voor u klaar om uw dak uitgebreid te inspecteren!

Dakinspectie In Maastricht
Lekkage Detectie Maastricht

Jaren Ervaring

Dakdekkersbedrijf In Maastricht
Lekkage Verhelpen Maastricht

Wanneer

Wanneer een dakinspectie?

Er zijn verschillende situaties waarin het verstandig is om uw dak te laten inspecteren. Het meest kritieke moment is wanneer u vermoedt dat er schade aan uw dak zou kunnen zijn.

Uw dak is constant blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, wat het vatbaar maakt voor schade, met name bij hevige regen of storm. In dergelijke gevallen is een grondige inspectie noodzakelijk om de omvang van de schade te beoordelen.

Vertonen uw binnenmuren schimmelvlekken of vochtplekken? Dit kan wijzen op een lekkage. Het is verstandig om uw dak te laten inspecteren als u de precieze locatie van het lek niet kunt achterhalen. Tijdens de inspectie kunnen onze experts het lek lokaliseren en onmiddellijk repareren.

Als uw dak begint te verouderen, adviseren we ook een inspectie. Elk dak heeft een beperkte levensduur en als uw dak die leeftijd nadert, is het wijs om een inspectie in te plannen.

Bent u van plan een omvangrijke reparatie aan uw dak uit te voeren, of overweegt u zelfs een volledige vervanging? Ook dan is een voorafgaande inspectie raadzaam. Het vormt een solide basis voordat u een dergelijk groot project aangaat.

Heeft u het gevoel dat een inspectie van uw dak dringend nodig is? Wacht dan niet langer en maak onmiddellijk een afspraak. U kunt contact opnemen met een medewerker van Dakdekker Maastricht op 043 204 28 34.

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie

Elk detail van uw dak krijgt bij ons een grondige inspectie. De bedekking van uw dak krijgt onze bijzondere aandacht omdat dit de eerste verdedigingslinie is tegen weer en slijtage. 

We controleren op eventuele scheurtjes, of de verbindingen goed vastzitten en of er geen sporen zijn van schade.

Onze inspectie gaat verder dan alleen het oppervlak; we bestuderen ook de structuur die uw dak ondersteunt. Deze is essentieel, want het draagt het hele gewicht van uw dak, ongeacht het weer. Problemen in de structuur kunnen catastrofale gevolgen hebben, zoals een mogelijk dakinstorting.

De afwatering op uw dak krijgt een zorgvuldige evaluatie. Een effectieve afwatering is cruciaal om waterophoping en de daaruit voortvloeiende problemen zoals lekkages te voorkomen.

Daarnaast zijn de verbindingen in uw dakgebieden die vatbaar zijn voor schade en lekkages. We inspecteren deze punten minutieus om ervoor te zorgen dat alles nog goed aangesloten is.

Dieren en planten kunnen ongewenste schade veroorzaken. Daarom controleren we uw dak ook op aanwezige nesten, algen, mos en andere ongewenste gasten.

Als uw dak heeft geleden onder een zware storm, of u overweegt om uw dak te vervangen, is het verstandig om een dakinspectie te laten doen. Neem contact op met Dakdekker Maastricht op 043 204 28 34. Wij zijn er om u te assisteren!

Maastricht Dakinspectie
Maastricht Dakdekker
Spoed Dakinspectie Maastricht
Dakschade Maastricht

Gerichte inspecties

Specifieke dakinspecties

Naast complete dakinspecties bieden we ook inspecties aan die specifiek op bepaalde onderdelen van uw dak zijn gericht. Wij inspecteren dagelijks goten, dakpannen, dakleer en schoorstenen.

Onze deskundige teamleden hebben duizenden dakinspecties uitgevoerd en beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in het repareren en vervangen van daken!

Als u zich zorgen maakt over de conditie van uw dak, dan is het verstandig om een dakinspectie uit te laten voeren. Wij adviseren u om dit zo snel mogelijk te doen om eventuele problemen vroegtijdig te ontdekken en te minimaliseren.

Wilt u dat wij uw dak inspecteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers bij Dakinspectie Maastricht. U kunt ons bereiken via 043 204 28 34. We staan klaar om u te assisteren!

Dakgoot inspectie

Uw dakgoot laten inspecteren

Onze inspectie van uw dakgoot richt zich op verschillende elementen. We onderzoeken wat zich in de dakgoot bevindt, aangezien takken, bladeren, mos en andere zaken de dakgoot kunnen verstoppen.

We inspecteren ook de kwaliteit van het gebruikte materiaal, we zoeken naar eventuele schade, zorgen ervoor dat alle onderdelen goed bevestigd zijn en of er geen onderdelen ontbreken.

Vervolgens bekijken we de regenwaterafvoer. Sommige dakgoten zijn aangesloten op het riool, en een verstopte afvoer kan leiden tot problemen. Door dit te inspecteren, kunnen we blokkades vroegtijdig ontdekken en oplossen.

We controleren of uw goot volledig waterdicht is. Een goede waterafvoer is essentieel om te verzekeren dat het water effectief wordt weggeleid.

Bij hoekige daken is de kilgoot, die zich tussen twee schuine daken bevindt, een belangrijk onderdeel van deze controle.

Heeft u problemen met uw dakgoot? Het is belangrijk om tijdig een inspectie uit te laten voeren om verdere problemen en schade te voorkomen. Neem contact op met Dakdekker Maastricht op 043 204 28 34.

Dakgoot Repareren Maastricht
Dakgoot Reparatie Maastricht
Dakpan Reparatie Maastricht
Dakpannen Vervangen Maastricht

Dakpan inspectie

Dakpannen laten inspecteren

Dakdekker Maastricht kan ook uw dakpannen controleren. Tijdens een inspectie van de dakpannen kijken we naar verschillende dingen. Allereerst controleren we of alle dakpannen nog op het dak liggen.

Als alle dakpannen nog op hun plaats zijn, kijken we of ze goed vastzitten. Dakpannen die los zitten kunnen bij een storm van het dak waaien en lekken veroorzaken.

Bij Dakdekker Maastricht begrijpen we het belang van een grondige inspectie van uw dakpannen. Ons ervaren team voert een uitgebreide dakpan inspectie uit om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert.

Daarnaast controleren we de kwaliteit van de dakpannen, zoals eventuele scheuren of barsten. We onderzoeken ook het metsel- en voegwerk op uw dak.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via 043 204 28 34 om een afspraak te maken voor een professionele dakpan inspectie. Dakdekker Maastricht is uw betrouwbare partner voor een veilig en goed functionerend dak.

Dakleer inspectie

Inspecteren van het dakleer

Uw platte dak kan bedekt zijn met bitumen dakbedekking, ook bekend als dakleer. Bitumen is een gangbare keuze voor platte daken vanwege zijn kostenefficiëntie.

Bij een inspectie van dakleer richten we ons op de kwaliteit van de dakbedekking. We onderzoeken of het dakleer niet omhoogkomt of loslaat, met name bij langdurige droogte en extreme hitte, aangezien deze factoren het dakleer kunnen uitdrogen.

Bitumen dakbedekking wordt aangebracht in banen en tussen deze banen kunnen kieren en naden ontstaan. Hoewel deze kleine openingen onschuldig kunnen lijken, dienen ze onmiddellijk te worden gedicht om waterschade in uw woning of schuur te voorkomen.

We controleren ook of het dakleer waterdicht is en of de waterafvoer goed functioneert. Bij platte daken is het essentieel dat de dakbedekking volledig waterdicht is en dat het water goed afgevoerd wordt. Zo niet, dan kan er na verloop van tijd lekkage optreden.

Na de volledige inspectie kunt u er zeker van zijn dat uw dakleer in uitstekende conditie is en kunt u zich veilig en beschermd voelen in uw huis.

Mocht uw dakleer toe zijn aan een grondige inspectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 043 204 28 34. Dakdekker Maastricht zal een grondige en zorgvuldige inspectie uitvoeren.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakleer Vervangen Maastricht
Schoorsteen Renovatie Maastricht
Schoorsteen Reparatie Maastricht

Schoorsteen inspectie

Schoorsteen inspecties

Een schoorsteen is een gevoelig onderdeel van uw huis. Met warme lucht die door de schoorsteen stroomt terwijl het buiten koud is, is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

Tijdens een inspectie besteden we aandacht aan verschillende aspecten. We beginnen met het controleren van de materialen, de staat van de voegen en de stabiliteit van het metselwerk. In oudere huizen kunnen hier problemen ontstaan.

Vervolgens inspecteren we uw schoorsteen op eventuele schade. Tijdens een storm kunnen er objecten tegen uw schoorsteen slaan, wat schade kan veroorzaken en kan leiden tot lekkage.

Tot slot beoordelen we of uw schoorsteen bestand is tegen stormachtige weersomstandigheden. Wanneer dit het geval is, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw schoorsteen veilig is en u zorgeloos kunt stoken.

Wilt u uw schoorsteen laten inspecteren door een deskundig dakdekkersbedrijf uit Maastricht? Neem dan snel contact op met Dakdekker Maastricht via 043 204 28 34. We zijn er om u te helpen!

Jarenlang ervaring

Kosten dakinspectie

Bij het uitvoeren van een dakinspectie begrijpen we dat elk dak uniek is en specifieke behoeften heeft.

Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw situatie. Of het nu gaat om een klein dak of een groot project, wij zorgen voor een professionele aanpak.

Bij het bepalen van de totale kosten van uw dakinspectie houden we rekening met diverse factoren. We kijken naar de omvang van de klus, de benodigde tijd en de vereiste materialen, gereedschappen en machines. Door deze aspecten zorgvuldig af te wegen, kunnen we u een nauwkeurige kostenraming geven.

Bij onze dienstverlening streven we naar transparantie en eerlijkheid. We geloven in het bieden van kwaliteit zonder compromissen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat van de inspectie. Uw dak is tenslotte een belangrijk onderdeel van uw huis en verdient de beste zorg.

We begrijpen dat u graag inzicht wilt krijgen in de kosten voordat u een beslissing neemt. Daarom nodigen we u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op 043 204 28 34.

Dakgoot Inspectie Maastricht
Kosten Dakinspectie Maastricht

Transparant

Kosten Dakdekker Maastricht

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 043 204 28 34.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Maastricht
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Maastricht met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 043 204 28 34

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Maastricht

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Maastricht om het lek te dichten.

Dakdekker Maastricht

Bent u op zoek naar een dakdekker in Maastricht? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Maastricht

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Maastricht!

Dakinspectie Maastricht

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Maastricht

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Maastricht voor een afspraak!

Dakrenovatie Maastricht

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Maastricht

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Maastricht lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Maastricht.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij ons kunt u terecht voor de aanleg en renovatie van daken, evenals dakinspecties. Wanneer u schade heeft, kunnen wij ook reparaties aan uw dak uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Maastricht actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in Maastricht en de ruime omgeving. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 043 204 28 34.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De totale kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Kleine klussen hebben doorgaans lagere kosten dan grote klussen.

Belangrijke factoren die de kosten beïnvloeden zijn onder andere de benodigde tijd voor de reparatie en de kosten van materialen, gereedschappen en machines.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt en hoe duurder het wordt om de reparatie uit te voeren.

Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 043 204 28 34.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 043 204 28 34. Onze collega's bij Dakdekker Maastricht staan voor u klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?
Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Bij door ons uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u 10 jaar garantie. Mochten er binnen deze periode problemen ontstaan met ons werk, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!
Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om allereerst de bron van het probleem te vinden. Identificeer waar het lek zich bevindt en probeer de oorzaak ervan vast te stellen.

Als u het lek heeft gevonden, kunt u proberen het tijdelijk te dichten. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van Waterstop om het lek te stoppen. Als het niet lukt om het lek te dichten, vang dan het water zoveel mogelijk op in een emmer of met behulp van een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Bij aankomst zal de dakdekker een kort onderzoek uitvoeren om het probleem goed te kunnen verhelpen. Zo bent u snel van de lekkage af.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan in korte tijd aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 043 204 28 34.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Dakbedekking heeft een beperkte levensduur. Elke soort dakbedekking heeft zijn eigen levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt het risico op schade en lekkages toe.

Uitdroging van de dakbedekking kan bijvoorbeeld leiden tot barsten en scheuren. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Vaak kiezen mensen ervoor om bij een dakrenovatie ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Hiermee bespaart u op uw energieverbruik, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of als bepaalde reparaties herhaaldelijk nodig zijn, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Maastricht. Bel ons op 043 204 28 34 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Bij schade aan uw dak, zelfs bij kleine gebreken, is het belangrijk om direct contact op te nemen met een professionele dakdekker. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aanrichten aan uw huis.

Wacht daarom niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken via 043 204 28 34. Probeer in de tussentijd scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek. Op basis van uw huidige dak en uw wensen voor het nieuwe dak stellen wij een plan op. In dit plan wordt bepaald welke dakbedekking gebruikt gaat worden, welke werkzaamheden uitgevoerd worden en hoe dit precies zal gebeuren.

Het proces begint met het verwijderen van de oude dakbedekking. Indien nodig wordt ook de oude dakconstructie afgebroken. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor de stabiliteit.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna kan de isolatie worden aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke dakbedekking vereist een specifieke aanpak.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een uitgebreide controle. Hierbij wordt onder andere gelet op naden, kieren, afwerkingsfouten en meer.

Als alles correct is uitgevoerd en u tevreden bent met het resultaat, ruimen wij alle materialen op en kunt u genieten van uw vernieuwde dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?
Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak grondig geanalyseerd. Verschillende aspecten van uw dak worden gecontroleerd. We beginnen met het controleren van de kwaliteit van de dakbedekking om eventuele scheuren, slechte aansluitingen en beschadigingen te identificeren.

Daarnaast controleren we de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de essentiële basis van uw dak en zorgt ervoor dat het dak stabiel is, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt zorgvuldig gecontroleerd. Een goede afwatering is van groot belang om te voorkomen dat water langdurig op uw dak blijft staan, wat lekkages kan veroorzaken.

Daarnaast inspecteren we alle aansluitingen van uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade en lekkages. Het is raadzaam om deze regelmatig te laten controleren om er zeker van te zijn dat alles goed aansluit.

Ten slotte komen lekkages vaak voor door de aanwezigheid van dieren en plantengroei. We controleren uw dak op nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen die schade kunnen veroorzaken.